Influencer samenwerking

Breng je bedrijf op een natuurlijke manier onder de aandacht

Influencer samenwerking

Breng je bedrijf op een natuurlijke manier onder de aandacht

5 jaar

Ervaring 

100+

Tevreden klanten

Je bedrijf

Onder de aandacht brengen

Gratis content

Je mag de content gebruiken

Voor diensten

Ilse kan je dienst promoten

Voor producten

Ilse kan je product promoten

Niet als 'reclame'

Ze promoot op een subtiele manier

Vertrouwen

Je krijgt meer naamsbekendheid 

Mogelijkheden 

Er is meer mogelijk dan je denkt

Geloofwaardig

Geloofwaardiger als adverteren

Effectief 

Bereik het juiste publiek

Imago

Geef je goede imago een boost

Wat houdt deze dienst in?

Ilse (de eigenaresse van Bettersocials) is natuurlijk ook elke dag bezig met haar eigen Instagram account. Ze werk vaak samen met de mooiste merken en bedrijven. Ze heeft meer dan 40.000 volgers op Instagram en inspireert dagelijks mensen op het gebied van, sport, mindset, beauty en fashion. 

Deze vorm van marketing is nu razend populair, het is vele malen effectiever dan alleen adverteren op social media platforms. Men schaft eerder een product aan als ze het zien met een persoon, dan via een advertentie die vanuit een bedrijf komt. 

Een influencer samenwerking is natuurlijk ook een soort van adverteren, maar ze zorgt er voor dat alles op een natuurlijke en subtiele manier onder de aandacht zal worden gebracht.

Het Instagram kun je vinden onder de naam: @ilsekwant_

Dit zeggen klanten over onze samenwerking

'' Goede samenwerking gehad vanuit IMU met BetterSocials.


Fijn contact gehad met Ilse toen ze onze content regelde! ''

Boris Vreeswijk - IMU

'' Goede samenwerking met Ilse op gebied van social media! Denkt met je mee en heeft leuke ideeën en prettig in omgang! ''

Harma Renting - Eigenaresse Twins hair & beauty

''Ik heb met Ilse een samenwerking en dat is mij erg goed bevallen. Post waardevolle content, is accuraat en houdt zich aan de planning. ''

Charlotte - Eigenaresse City laser & skin company

Hoe gaat Ilse te werk?

1. Afspraken maken

Als eerste kijkt Ilse altijd of het bedrijf bij haar en dus ook bij haar account past. Als dit zo is, gaat ze met het bedrijf een plan opzetten en overlegt ze over de prijsafspraak. Wat moet er gepost worden, zijn er deadlines, wat voor content moet er gemaakt worden en tegen welke prijs gaat dit gebeuren. Dit gebeurd via e-mail omdat het dan vast ligt.

2. Content maken

Als alle afspraken duidelijk gemaakt zijn en als het bedrijf en Ilse weten wat ze van elkaar verwachten gaat ze content maken. Dit doet ze naar aanleiding van de afspraken die gemaakt zijn. 

3. Content check

Bedrijven vinden het vaak prettig om de content eerst te checken voor het online gaat. Dit kan dus ook bij Ilse aangegeven worden. Dan zorgt ze dat alle content eerst bekeken zal worden. 

4. Posten

Als alles oké is, kan de content online. Dit doet Ilse op het moment wanneer mijn volgers het meest actief zijn zodat de samenwerking het meeste op zal leveren. Na de samenwerking is het ook mogelijk om de statistieken van de posts op te vragen.

Ben je benieuwd naar wat Ilse voor jou kan betekenen? Neem contact op!