Over Bettersocials

Wie ben ik en wat is mijn missie?

#Wie ben ik

Mijn naam is Ilse Kwant en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Vanaf jonge leeftijd was ik al met social media bezig en riep ik toen al dat social media het nieuwe visitekaartje zou worden. Ik heb zelf een grote following van 55.000 volgers op Instagram en LinkedIn bij elkaar. Hier plaats ik veel over ondernemen. Met mijn tweede bedrijf Bettersocials Academy heb ik al 200+ social media managers mogen opleiden en ze ons mooie vak geleerd.

#Ontstaan

Ik hielp wel eens wat bedrijven in mijn omgeving door ze wat tips te geven. Toen bedacht ik het om de social media gewoon uit handen te nemen voor ze. Dan waren zij er vanaf en dan kon ik mijn ideeën en strategieën direct toepassen. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik besloot om meer klanten hiermee te helpen. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met mijn baan en Bettersocials verder uit te groeien. 

#Missie

Het is mijn missie om de social media van onze klanten een boost te geven en de accounts de aandacht te geven dat ze verdienen. Ik hou van transparantie en dat zie je overal in mijn bedrijf terug. Bettersocials is erg hard gegroeid en er kwam nog een bedrijf bij waarin ik social media managers opleid. Daarom heb ik een aantal top studenten bij ons team gevoegd om onze klanten van de beste kwaliteit te voorzien.

social media beheer

Mijn collega's

Omdat de groei hard ging heb ik een aantal van mijn top studenten van Bettersocials Academy uitgenodigt om als social media manager bij ons team aan de slag te gaan. 

Wij zijn een groep jonge en ambitieuze meiden die van aanpakken houden.

Wij bundelen onze krachten en kennis om al onze klanten te voorzien van een top resultaat. Wij houden maandelijks een meeting om alle accounts van onze klanten te voorzien van feedback zodat wij kunnen blijven verbeteren. 

Ilse

null

Eigenaresse en marketeer

Ik controleer al het werk van mijn collega's of het aan het niveau wat ik hanteer voldoet. Daarnaast brainstorm ik met het team om steeds beter te worden. Verder regel ik alles met nieuwe klanten.

Esmee

team bettersocials

Bedrijfsleider

Als bedrijfsleider van Bettersocials breng ik mijn passie voor sales en marketing samen met een liefde voor tevreden klanten en een esthetisch mooie feed. Ik streef ernaar om bij te dragen aan Bettersocials en het bedrijf te laten functioneren als een goed geoliede machine, terwijl ik altijd met positiviteit en enthousiasme het leven omarm.

Fleur

null

Social media manager

De diversiteit tussen de klanten is iets wat ik leuk vind! Aan de hand van de wensen van de klant ontzorg ik en streef ik naar de gewenste resultaten. Resultaat en doelgericht te werk gaan is wat mijn werk leuk maakt.

Fleur

null

Social media manager

Waar ik enthousiast van word, is het beheren van social media kanalen. Het is de kunst van het vormgeven, plannen en perfectioneren om ervoor te zorgen dat we jouw bedrijf laten stralen!

Yara

team bettersocials
Social media manager

Ik krijg veel energie door klanten te helpen bij het creëren van een sterke online aanwezigheid. Elke klant is anders, en ik wil elk van hen voorzien van een persoonlijke aanpak. Dit maakt het werk afwisselend en zo leuk om te mogen doen!

Pauline

team bettersocials

Social media manager

Juist de diversiteit aan wensen en klanten maakt het werk nooit saai. Elke dag is anders plus de vrijheid om te werken waar je wilt is zo fijn!

Klanten over ons

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ze hebben een strategie voor ons gemaakt die ons merk echt in de spotlight heeft gezet

Bettersocials is vanaf het begin echt top geweest. Ze snappen social media als geen ander en hebben ons bedrijf goed doorgrond. Ze hebben een strategie voor ons gemaakt die ons merk echt in de spotlight heeft gezet. Ze zijn altijd een stapje voor en komen met creatieve ideeën die onze online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid hebben verbeterd.


Ze hebben ons niet alleen verrast, maar ook nuttige tips gegeven om onze social media strategie te verbeteren. En hun klantenservice is ook top. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen. Dat geeft ons het gevoel dat we bij hen in goede handen zijn. Kortom, Bettersocials heeft zich bewezen als een betrouwbare partner die ons helpt groeien. We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking.


~ Etoffe Unique

Ms. Nameless
Add Your Stars

Goede samenwerking gehad vanuit IMU

''Goede samenwerking gehad vanuit IMU met BetterSocials. Fijn contact gehad met Ilse toen ze onze content regelde!''


~ IMU

Ms. Nameless
Add Your Stars

Een planning in perfecte huisstijl gecreëerd

Nadat onze bedrijfstijl veranderde en wij dit ook op social media wilden doorzetten maar er totaal geen weet van hebben, kom ik via LinkedIn in contact met Ilse. Na een snelle en korte uitleg was er niets meer nodig en was er direct een planning in een naar ons idee perfecte huisstijl gecreëerd. Planning, en leuke ideeën voor de posten op insta of fb worden vooraf besproken maar vaak door eigen creativiteit direct ingevuld. Danzij Ilse en Michelle geen enkel omkijken meer naar onze eigen socials! Wij raden Bettersocials dan ook bij iedereen aan!


~ HvB Maai- en Veegservice

Ms. Nameless
Add Your Stars
 Ik ben blij met de fijne samenwerking

Ilse helpt ons, ons bereik te vergroten op social media.

Dit gaat erg goed en ben blij met de fijne samenwerking.

Communicatie verloopt goed en lijntjes zijn kort.


~ 2dekansje.com

Ms. Nameless
Add Your Stars